Archiv článků

Spřátelené weby

Vysoké Tatry 2010

IMG_9255a

IMG_9328a

Po měsíci téměř nepřetržitých dešťů, kdy jsme si vyzkoušeli, že neporučíme větru natožpak dešti, jsme se začali balit na naši letošní první akci „Vysoké Tatry 2010“, která se uskutečnila na stejném místě jako loni, tedy ve Staré Lesné. Tentokrát jsme vyrazili sami chlapi, páč Hanča hlídala naši čerstvě narozenou Kristýnku. Při ládování veškerého proviantu a batožiny jsem si uvědomil, že toho vezeme dvakrát tolik co loni. Ne nadarmo se říká, čím víc prostoru máš, tím víc toho táhneš – ještě že nemáme Volkswagen transportér ;)

Při setkání se spolubydličem Peťou, který byl taktéž sám se synkem, byla vyřčena perfektní myšlenka: „Prcci budou chodit pořád ve stejném, občas vyměníme fusky a bodyčko a na závěr musíme jen tak pár věcí někde poválet, doma nás potom pochválí, že jsme využili téměř vše, co nám bylo nabaleno“. Nakonec to tak skoro i dopadlo ;) .

Akce proběhla dle plánu, tedy až na ucpanou žumpu a s tím spojený pekelný smrad a na střídmou dodávku teplé vody… :-( Prostě co se týká služeb mají naši bratia stále co zlepšovat. Tímto bych se chtěl ještě jednou všem účastníkům za tyto komplikace omluvit.IMG_9274a

Přišlo mi, že čím větší průsery byly, tím naše parta po večerech víc kalila :-) . Počasí, až na jeden den, který jsme stejně téměř všichni strávili v aquaparku, nám přálo.

Co říci na závěr – banda byla super, děti jsme nějak zvládli, prostě díky všem a příští rok v jiné lokalitě zase hore zdar!

Fotky z akce jsou tu klikni: Foto Vysoke Tatry 2010

A tady fotky účastníků akce klikni: Ocima ucastniku akce

Návod pro nasdílení vašich fotek je uveden v sekci návody.

Sdílej či tiskni:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Print this article!

4 comments to Vysoké Tatry 2010

  • Mišurda

    Davide, máš výborný cit pro pěkný záběr. Pěkné všechno.

  • Johnek

    Jo a startovní číslo 104 vypadá perfektně, takže ještě jednou gratulace!

  • Johnek

    Ahoj David,
    tak jste si to opět užili. Je supr že vyrůstá nastupující generace HORSKÝCH VLKU a VLČIC !!!
    Já jsem byl na Choči a v Prosieckej a Kvačianskej. Kvetou po letech i plesnivce!
    Mějte se fajn, Petr

  • Hanča

    Zdravím všechny túristy!Při prohlížení fotek jen tiše závidím a zatláčím slzu!Příští rok nás snad v tomto termínu všechny choroby obejdou velkým obloukem a valíme s váma!Jako vždy super záběry-Davčo poklona!Horám zdar od HAninek :-)

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>