Archiv článků

Spřátelené weby

Návody

  • Jak upéct maminčinu výbornou  čokoládovo-jablečnou buchtu:

Jablkový řez dle Daniely:

4 hrnky jablek(nakrájet na drobno, nastrouhat…)

4 celá vejce

1 hrnek cukru

1 hrnek hladké mouky

½ hrnku polohrubé mouky

½ hrnku oleje

ořechy, rozinky…..

1 lžička skořice

1 lžička sody bicarbony

kakao

Zamícháme vše dohromady, pečeme při 180st. cca  1 hod.- podle velikosti hrnku si určíte velikost řezů a dobu pečení.

Po vychladnutí polít čokoládovou polevou: rozpustit 1 velkou  čokoládu na vaření s asi 100g ztuženého tuku.

S láskou péct a s radostí rozdávat

Dobrou chuť!!!!

Daniela :-)

Sdílej či tiskni:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Print this article!