Archiv článků

Spřátelené weby

Jeseníky jaro 2009

jeseniky_bezky09.jpgNa letošním neMaršově,  v přestávce mezi filmem a pivkem ;-) jsme se Kuba, Peťa a já domluvili, kam letos zamíříme na běžky. Vzhledem k prognóze letních teplot a svajby, které se Peťa musel účastnit, ač toho později litoval :-) , jsme vyhodnotili, že nejjednodušší variantou bude přejezd Jeseníků.

Čas této super akce byl stanoven na 2.4. až 5.4.2009, přesně 4 dny po neMaršově .   Organizačně a personálně to bylo maličko složitější – Peťa nás v prošlapávání podporoval  až na Ramzovou, odkud ranním vlakem chvátal na svajbu a místo něho nastoupil do stopy jiný tygr – švagr Jeňas. Náš úkol zněl tedy jasně – přejet celý masiv tentokráte bez spacáků a stanů, které na našich putováních jinak nikdy nesmějí chybět.  Plán přejezdu byl ve směru západ – východ:  Dolní Morava – Králický Sněžník – Kladské sedlo – Paprsek – Petříkov – Ramzová – Šerák – Keprník – Červenohorské sedlo – Švýcárna – Praděd – Ovčárna – Kamzičník – Jelení studánka – Skřítek.  V neděli 5.4.2009 jsme si s radostí na motorestu Skřítek mohli připít na to, že úkol byl splněn.

Dave

Fotogalerie z akce klikni tu:  Jeseníky 2009

Sdílej či tiskni:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Print this article!

3 comments to Jeseníky jaro 2009

  • cusik mišuřino :) , vsechny davcovi fotky take naleznes normalne v levem panelu, a to DAVID LINHART – FOTOGALERIE :) mej se. dan

  • Dave

    Zdarec, fotky jsou všechny na webu, na konci článku je link. Počasí bylo suprové.

  • Mišur

    Ahoj, slyšel jsem že potkali i samozvaného prezidenta Súchovské republiky. Pěkné počasíčko . Asi dáš více fotek až potom na web, že. Sportu zdar, hlavně to zdraví !

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>